Χαιρετισμός

Παρουσιάζουμε στην ιστοσελίδα αυτή τις δραστηριότητες - ερευνητικές, κλινικές και παροχής ιατρικών υπηρεσιών - του Ερευνητικού Ινστιτούτου (ΕΛ.Κ.Ε.Θ.Ο.Π.) που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Θράκης και λειτουργεί στα πλαίσια των κανόνων της Επιτροπής Ερευνών για πλήρη διαφάνεια όλων των δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται.
Το ΕΛ.Κ.Ε.Θ.Ο.Π. εστιάζει τις επιστημονικές δραστηριότητές του σε θέματα που αφορούν στον καταρράκτη, το γλαύκωμα και τη διαθλαστική χειρουργική για τη διόρθωση της μυωπίας υπερμετρωπίας και αστιγματισμού. Το Κέντρο μας διαθέτει εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, τελευταίας γενιάς, και ακολουθεί τα αυστηρότερα πρωτόκολλα εφαρμογής και παρακολούθησης των ασθενών ενώ οι επιστημονικές του δραστηριότητες έχουν βραβευθεί εντός και εκτός Ελλάδος.
Μολονότι βρισκόμαστε σχετικά «απομακρυσμένοι» στη Βορειοανατολική Ελλάδα (αφού ο μισός πληθυσμός της Ελλάδος βρίσκεται στην Αθήνα), προσφέρουμε για αντιστάθμισμα εκτός από τις υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες και τη δυνατότητα για «μικρή απόδραση» στις ομορφιές μιας περιοχής που έχει πολλά και διαφορετικά να προσφέρει.
Δεδομένου ότι αντιπροσωπεύουμε ένα μη κερδοσκοπικό ερευνητικό Κέντρο του ΔΠΘ αναζητούμε πάντα πηγές χρηματοδότησης είτε από προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είτε από χορηγίες ιδιωτών και για το λόγο αυτό υπάρχει ειδικός χώρος στην ιστοσελίδα για επεξήγηση περί χορηγιών και χρηματικής ενίσχυσης του ΕΛ.Κ.Ε.Θ.Ο.Π.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας ενημερώσει ή να λύσει τυχόν απορίες σας για προβλήματα οφθαλμολογικής φύσεως που σας απασχολούν.
Μπορείτε επίσης να μας γράψετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση eyeinstitute(at)med.duth.gr και θα σας απαντήσουμε άμεσα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Βασίλειος Κοζομπόλης MD, PhD
Καθηγητής Οφθαλμολογίας Δ.Π.Θ.
Δ/ντής Παν/κής Οφθαλμ/κής Κλινικής Παν/κού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης & ΕΛ.Κ.Ε.Θ.Ο.Π (Ελληνικό Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Οφθαλμικών Παθήσεων)


Tηλ:
+302551039891, +302551030991, +302551030990
Fax:
+302551039891
E-mail:
eyeinstitute@med.duth.gr
ophthinstitutethrace@yahoo.gr
elkethop@yahoo.gr